2R2A1954
Home>Zwemlessen>Turbozwemmen B en/of C

Turbozwemmen B en/of C

Wil je dat jij of je kind binnen 1-3 weken diploma B en/of C kan behalen, dan ben je bij Zwemschool Kablau op het juiste adres. Wij hebben namelijk in de zomermaanden het zogenoemde turbozwemmen. Jij of je kind gaat dan gedurende enkele weken intensief aan de slag in het water met verschillende zwemvaardigheden. De doelstelling van het turbozwemmen is dat op een plezierige wijze van vele uren zwemles genoten mag worden, met het uiteindelijke doel om het reguliere zwemdiploma B en/of C te behalen.

Voor wie is het geschikt?
Voor iedereen die in het bezit is van een A diploma.

Wanneer zijn de lessen?
Gedurende de zomervakantie zijn de lessen buiten 30 minuten. Tijdens dit uur wisselen het zwemmen, spelen, oefenen en pauzes elkaar regelmatig af.
We hebben bewust voor deze aanpak gekozen omdat hierdoor de concentratie en het plezier in het zwemmen blijft. Wil je de exacte lestijden weten dan raden wij aan om contact op te nemen met Jeanette Kablau. Ook mogelijk in de mei vakantie.

Opmerking:
De betaling van het volledige lesbedrag dient vooraf aan de cursus voldaan te worden. Het kan voorkomen dat jij of je kind aan het eind van de cursus niet kan afzwemmen doordat het nog niet voldoet aan de eindnormeringen voor diploma B of C. Dan stroom je door in de reguliere zwemlessen totdat er wel kan worden afgezwommen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

 

  • logosbb
  • Zwemonderwijs Nederland