banner-regulier-001
Home>Zwemlessen>Regulier

Regulier

In ons waterrijke land kun je niet vroeg genoeg leren zwemmen. Terecht wordt dan ook veel waarde gehecht aan de zwemdiploma’s. In Nederland worden jaarlijks 500.000 diploma’s uitgereikt en het overgrote deel van de gelukkige ontvangers zijn kinderen. Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Want wat is nu leuker dan lekker ravotten met vriendjes in, op of aan het water.

In de huidige opleiding voor het zwem ABC zullen kinderen drie keer gaan afzwemmen, eerst voor het A-, dan voor het B– en ten slotte voor het C-diploma. Elk diploma betekent een bepaalde vaardigheid in het water.
Omwille van het veiligheidsaspect is het van belang om het zwem ABC helemaal af te maken. Leren zwemmen volgens het zwem ABC is meer dan het leren van een kunstje om vooruit te komen. Vanaf de eerste zwemles wordt begonnen met het aanleren van de technieken. De schoolslag, de enkelvoudige rugslag, de borstcrawl en de rugcrawl zijn de belangrijkste. Door de gehele zwemopleiding heen raak je steeds meer bedreven in de “red jezelf” aspecten.

Wat is het?
• Kinderen en/of volwassenen leren watervrij te zijn.
• Drijven, zweven en zinken.
• Op allerlei manieren te water gaan, zich onder water oriënteren, draaien om lengte- en breedteas, voortbewegen middels schoolslag, rugslag borstcrawl en rugcrawl.
• Survivaltechnieken en watertrappen.

Voor wie is het geschikt?
Dit is in principe geschikt voor alle kinderen en volwassenen. De minimale leeftijd die wij aanhouden bij kinderen is 3 jaar.

Wanneer vinden de zwemlessen plaats?
Deze zwemlessen worden gegeven in Parc Spelderholt op de maandag tussen 15.30 en 18.00 uur, op de woensdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur, op de donderdag tussen 14.30 en 18.30 uur, op de vrijdag tussen 14.00 uur en 17.00 uur en op de zondag tussen 11.00 uur en 13.00 uur.

Voor andere tijden kunt u altijd contact met ons opnemen.

  • logosbb
  • ZONlogo-klein