Kinderfeestjes - Zwemschool Kablau
Home>Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderzwemfeestjes

Zwemschool Kablau biedt u de mogelijkheid om van de verjaardag van uw kind een echt groots waterfeest te maken. Dit organiseren wij in samenwerking met Parc Spelderholt

zwemfeestje

In de ontvangsthal van het zwembad zullen wat tafels versierd zijn, zodat er een echte kids ruimte ontstaat. We zullen dan beginnen met een ontvangst onder het genot van een beker ranja waarna het feest natuurlijk als eerst begint met het uitpakken van de cadeaus onder luid gezang van de vriendjes & vriendinnetjes.

zwemfeestje

Hierna kan de zwemkleding aangetrokken worden! Een standaard kinderfeestje duurt 75 min, dit is incl een uur zeemeermin, seascooter of snorkelles. Bij ons kun je samen met je vriendjes & vriendinnetjes allerlei leuke waterspelletjes doen denk bijvoorbeeld aan mat lopen, waterbingo, Zeemeermin, snorkelen of de Sea Scooter

In de pauze 2 bekers ranja klaar met wat lekkers, aangezien de kinderen vaak niet uit het water weg te halen zijn gebeurd dit lekker op de badrand. Zodat ze geen minuut van het zwemplezier hoeven te missen.

Natuurlijk is er voor de begeleidende ouders een heerlijke warme kop koffie/thee te verkrijgen bij het restaurant van het zwembad. Indien u zelf mee wilt naar het water dan is dit mogelijk maar wij zijn als Zwemschool Kablau ook in staat om het volledige kinderfeestje in het water van u over te nemen.

Een standaard kinderfeestje duurt ca 75 minuten. Dit is dus inclusief ontvangst in de kidsruimte, het wateravontuur en 2 glazen ranja en een snoepje. Uiteraard is eer ook een cadautje voor de jarige en een certificaat voor alle deelnemers. Achteraf krijgt iedereen nog een kaartje mee naar huis om een ander keer een extra les te komen volgen.

Ook is er de mogelijkheid om krulfrietjes met verschillende snacks sausjes en appelmoes te nuttigen.

De kinderfeestjes kunnen in overleg op de zaterdagmiddag & zondagmiddag plaatsvinden of op vrijdag avond.

Indien u zelf allerlei voorstellen heeft kunt u dit natuurlijk met ons bespreken, en kinderfeestje word op maat samen gesteld om zo dichtmogelijk bij de wensen van de ouders/het kind in de buurt te kunnen komen.  De hoeveelheid zweminstructeurs is afhankelijk van de groepsgrootte van het kinderfeestje.

Voor meer informatie, beschikbaarheid of de prijs kunt u contact opnemen met Jeannette Kablau, haar gegevens staan onder het kopje contact.

  • logosbb
  • ZONlogo-klein