zwemschool-kablau-zwemles-2023-076
Home>Zwemlessen>Turbozwemmen A

Turbozwemmen A

Wil je dat jij of je kind binnen 4-6 weken diploma A kan behalen, dan ben je bij Zwemschool Kablau op het juiste adres. Wij hebben namelijk in de zomermaanden het zogenoemde turbozwemmen. Jij of je kind gaat dan gedurende 4-6 weken intensief aan de slag met de basisbeginselen van het zwemmen. De doelstelling van het turbozwemmen is dat op een plezierige wijze van vele uren zwemles genoten mag worden, met het uiteindelijke doel om het reguliere zwemdiploma A te behalen.


Voor wie is het geschikt?
Omdat er in een korte tijd veel verwacht wordt is het belangrijk dat men al watervrij is alvorens te beginnen aan deze manier van zwemles. De minimale leeftijd die wij aanhouden is gelijk aan ons reguliere zwemlesaanbod, minimaal 3 jaar.

Wanneer zijn de lessen?
Gedurende de zomervakantie zijn de zwemlessen dagelijks 30 minuten buiten. Tijdens deze les wisselen het zwemmen, spelen, oefenen en pauzes elkaar regelmatig af.
We hebben bewust voor deze aanpak gekozen omdat hierdoor de concentratie en het plezier in het zwemmen blijft. Wil je de exacte lestijden weten dan raden wij aan om contact op te nemen met Jeanette Kablau.

Opmerking:
De betaling van het volledige lesbedrag dient vooraf aan de cursus voldaan te worden. Het kan voorkomen dat jij of je kind aan het eind van de cursus niet kan afzwemmen doordat er nog niet word voldaan  aan de eindnormeringen voor diploma A. Automatisch stroom je dan in bij de reguliere zwemlessen totdat er wel afgezwommen kan worden. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

 

  • logosbb
  • Zwemonderwijs Nederland