zwemschool-kablau-0299
Home>Over ons>Zwemlocaties

Zwemlocaties

Beekbergen – Parc Spelderholt

Lesdagen 

Maandag 15.30-19.00

Woensdag 12.30-19.00

Vrijdag 14.00-19.30


Zwembad Parc Spelderholt biedt volop gratis parkeergelegenheid. Het badwater heeft een behaaglijke temperatuur van ongeveer 32 graden Celcius en de zwemlessen kunnen gevolgd worden direct naast het zwembad. Zo kunt u zelf ook goed de vorderingen van uw kind zien.
U kunt ook plaats nemen in de wachtruimte in de centrale hal van Parc Spelderholt.

Voordat u de kleedkamers binnen treedt moet u de schoenen in de daarvoor betreffende rekken zetten. U mag het bad alleen op blote voeten of badslippers betreden.

Let op:
U dient uw auto te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen aan het begin van het terrein. Deze kunt u vinden aan de linker en rechter zijde, word aangegeven met de borden P.
Indien u de auto niet op deze parkeerplaatsen zet is de kans dat u een parkeerboete krijgt. Eventuele parkeerboetes zijn voor rekening van de eigenaar van de desbetreffende auto en kunnen niet verhaald worden op Zwemschool Kablau. Bent u in het bezit van een mindervaliden kaart dan mag u natuurlijk uw auto (indien plaats) op de mindervaliden plaats zetten voor de ingang van Parc Spelderholt.

IMG_8538

Adresgegevens:
Zwembad Parc Spelderholt
Spelderholt 9
7361 DA Beekbergen

beekbergen 1

Hoenderloo – Zwembad Landal Miggelenberg

Lesdagen

Donderdag van 14.00-19.00
Zwembad Landal Miggelenberg is gevestigd op het bungalowpark Landal Miggelenberg, u kunt uw auto  parkeren boven op het parkeerterrein. De zwemlessen kunnen gevolgd worden naast het zwembad, zodat u zelf ook de vorderingen van uw kind kunt zien. Tevens kunt u natuurlijk ook plaats nemen in de wachtruimte van het zwembad.

Voordat u de kleedkamers binnen treedt moet u de schoenen in de daarvoor betreffende rekken. U mag het bad alleen op blote voeten of badslippers betreden.

centum-gedeelte-met-restaurant-zwembad-e-d

Adresgegevens:
Zwembad Landal Miggelenberg
Miggelenbergweg 65
7351 BP Hoenderloo

_MG_7017

Lieren – Zwembad de Bosgraaf

Hier lessen we in de zomervakantie van 9.00-13.00
Zwembad de Bosgraaf is gevestigd op Comfortcamping de Bosgraaf. U kunt uw auto vrij parkeren op het parkeerterrein. Dit zwembad onderscheid zich van de andere zwembaden doordat dit een buitenbad is, met een grote glijbaan. We lessen hier gedurende 6 weken in de zomerperiode. De zwemlessen kunnen gevolgd worden naast het zwembad, zodat u zelf ook de vorderingen van uw kind kunt zien. Tevens kunt u natuurlijk indien u daar behoefte aan hebt tegelijkertijd zelf zwemmen.

Houd er rekening mee dat u buiten moet omkleden, dit zwembad heeft geen omkleedmogelijkheden.

foto20

Adresgegevens:
Comfortcamping de Bosgraaf
Kanaal Zuid 444
7364 CB Lieren

zwembad

  • logosbb
  • ZONlogo-klein