2R2A2344
Home>Over ons>Stichting Leergeld

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld heeft een vergoeding voor zwemdiploma B en C. Uw eigen bijdrage is € 45,- per diploma. Stichting Leergeld betaalt de kosten per diploma rechtstreeks aan zwemschool Kablau en u ontvangt nog een rekening van zwemschool Kablau van € 45,00. Dit is een speciale afspraak die Stichting Leergeld met zwemschool Kablau heeft gemaakt.

Als voorwaarde geldt wel dat uw kind 90% van alle zwemlessen per zwemcursus aanwezig moet zijn. Wanneer een kind minder dan 90% van de zwemlessen bijwoont, worden de kosten van de zwemlessen hoger. Deze verhoogde kosten zijn voor uw eigen rekening.
Een afmelding voor een zwemles dient u zelf door te geven aan het zwembad.

Ouder(s)/verzorger(s) ontvangen van Stichting Leergeld digitaal de cheques voor diploma B en C. De voucher voor diploma C ontvangt u tegelijk met de voucher voor diploma B, omdat het kind na het afzwemmen voor diploma B dan snel door kan gaan met C. Mocht het kind niet door willen zwemmen voor C, dan kunt u dit doorgeven aan zowel Stichting Leergeld als ook aan zwemschool Kablau.
Stichting Leergeld stuurt deze cheques ook naar zwemschool Kablau zodat bekend is dat ouder(s)/verzorger(s) hun kind komen aanmelden.

Als u bekend bent bij Stichting Leergeld dan kunt u een aanvraag doen via leergeldapeldoornvoorst@live.nl. Bent u nog niet bekend bij Stichting Leergeld, dan kunt u een aanvraag doen via de link “Doe een aanvraag” op de website van Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst: www.leergeld.nl/apeldoornvoorst
Stichting Leergeld neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • logosbb
  • Zwemonderwijs Nederland