Wie is wie bij Zwemschool Kablau
Home>Over ons>Wie is wie

Wie is wie

Jeannette Kablau

Mijn naam is Jeanette Kablau en ben 49 jaar oud. Momenteel ben ik werkzaam als docent bij het Edison College te Apeldoorn en ben ik eigenaresse van “Zwemschool Kablau”. In het verleden ben ik werkzaam geweest als zwemdocente bij reguliere zwemscholen. Maar na lang nadenken heb ik in 2011 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen met mijn eigen zwemschool. Ik wilde graag een zwemschool waar in kleine groepjes les werd gegeven met individuele aandacht voor ieder kind. Ik ben begonnen bij mij thuis in de achtertuin maar al snel bleek door de vele aanmeldingen dat mijn eigen tuin te klein was hiervoor.

Na 7 jaar heb ik een grote zwemschool met veel diversiteit. Wat binnen onze zwemschool centraal staat is de persoonlijke benadering en aandacht, ik neem daarom ook zelf de intake persoonlijk af zodat ik zeker weet dat er een klik is tussen de docent en de leerling.

Een zwemles van mij betekend dat ieder kind zichzelf mag zijn en waar ruimte is om angst te laten zien en samen die angst op een vertrouwde manier te gaan overwinnen. Kinderen die angst hebben voor het water zullen op hun tijd met mij uiteindelijk het water wel in durven gaan om er een leuke speelse zwemles van te maken. Ik wacht dan ook eerst op het vertrouwen wat ik van het kind krijg voordat ik een stap verder ga. Want door mijn jarenlange ervaring als zwemdocente kan ik de kinderen net dat kleine beetje extra geven wat ze nodig hebben.

Mijn lijfquote: “Ieder kind heeft een gave, ze laten hun gift echter op verschillende tijden en manieren zien.”

 

Babette Septer

Mijn naam is Babette Septer en ik ben 35 jaar oud. Dit jaar ben ik begonnen met werken bij “Zwemschool Kablau” en heb het hier heel erg naar mijn zin. Mijn passie voor les geven is 4 jaar

geleden begonnen toen mijn bonus zoontje op zwemles ging bij “Zwemmen onder Begeleiding”in Veenendaal. Bij die zwemschool kwamen ze vrijwilligers tekort en toen ik dat hoorde heb ik mij meteen aangemeld als vrijwilliger. Doordat dit zo goed ging stimuleerde mijn mentor Peter mij om de opleiding te doen tot zwemdocente. Sinds vorig jaar heb ik ook mijn diploma als zweminstructrice en geef nog steeds les bij “Zwemmen onder Begeleiding”en heb daar ook een leidinggevende functie gekregen. Maar omdat ik dit werk zo leuk vind en het meer dan twee keer per week wilde doen heb ik gesolliciteerd bij Jeanette en werd ik gelukkig aangenomen door die schat. We hebben nu een super leuk team en gaan met volle teugen genieten van de lessen die we uw kind gaan geven.

 

Mijn lijfquote: “Ieder kind zwemt op de top van zijn of haar kunnen.”

 

 

 

Maudy Roozeboom

Mijn naam is Maudy Roozeboom en ik ben 18 jaar. Ik ben sinds kort werkzaam bij de zwemschool wat mij enorm goed bevalt!

Ik vindt het super leuk om met kinderen te werken en ik probeer ze elke les iets te leren. Ik vindt vertrouwen en geduld erg belangrijk, en dat is terug te zien in mijn lessen. Ik ben blij dat ik nu in dit topteam kan werken want ik heb het super naar mijn zin! Ik ben al van kleins af aan te vinden in het zwembad omdat mijn ouders ook zwemonderwijzers zijn.
Ik heb al super veel geleerd van Jeannette, en ik hoop dat dat alleen nog maar meer wordt. Als ik klaar ben met mijn huidige opleiding komt de opleiding zwemonderwijzer er snel achteraan.

 

 

 

Daphne Karnebeek

Ik ben psychomotorische therapeut (PMT) en ik ondersteun verschillende zwemlessen. Daarnaast geef ik ook adviezen waar nodig.

  • logosbb
  • ZONlogo-klein