banner-wieiswie-001
Home>Over ons>Wie is wie

Wie is wie

Jeannette Kablau

Mijn naam is Jeanette Kablau en ben 52 jaar oud. Momenteel ben ik werkzaam als docent bij het Edison College te Apeldoorn en ben ik eigenaresse van “Zwemschool Kablau”. In het verleden ben ik werkzaam geweest als zwemdocente bij reguliere zwemscholen. Maar na lang nadenken heb ik in 2011 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen met mijn eigen zwemschool. Ik wilde graag een zwemschool waar in kleine groepjes les werd gegeven met individuele aandacht voor ieder kind. Ik ben begonnen bij mij thuis in de achtertuin maar al snel bleek door de vele aanmeldingen dat mijn eigen tuin te klein was hiervoor.

Na 10 jaar heb ik een middelgrote zwemschool met veel diversiteit. Wat binnen onze zwemschool centraal staat is de persoonlijke benadering en aandacht, ik neem daarom ook zelf de intake persoonlijk af zodat ik zeker weet dat er een klik is tussen de docent en de leerling.

Een zwemles van mij betekend dat ieder kind zichzelf mag zijn en waar ruimte is om angst te laten zien en samen die angst op een vertrouwde manier te gaan overwinnen. Kinderen die angst hebben voor het water zullen op hun tijd met mij uiteindelijk het water wel in durven gaan om er een leuke speelse zwemles van te maken. Ik wacht dan ook eerst op het vertrouwen wat ik van het kind krijg voordat ik een stap verder ga. Want door mijn jarenlange ervaring als zwemdocente kan ik de kinderen net dat kleine beetje extra geven wat ze nodig hebben.

Mijn lijfquote: “Ieder kind heeft een gave, ze laten hun gift echter op verschillende tijden en manieren zien.”

Daphne Karnebeek

Ik ben psychomotorische therapeut (PMT) en ik ondersteun verschillende zwemlessen. Daarnaast geef ik ook adviezen waar nodig.

Het team van Zwemschool Kablau bestaat uit: Roos, Danique, Nick, Chelsea, Bente en Jeannette Kablau.

  • logosbb
  • ZONlogo-klein