fotoshoot-oostendorp-0036
Home>Zwemlessen>Oefenuurtjes & vakantie

Oefenuurtjes & vakantie

De oefenuurtjes zijn voor kinderen die nu zwemles hebben, maar ook na het behalen van je diploma. Je mag tijdens deze uren met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes lekker komen zwemmen. Tijdens de oefenuurtjes zijn er medewerkers van de zwemschool zowel op de kant als in het water om ouders te ondersteunen zodra ze met hun kinderen gaan oefenen. Je kunt dus tijdens deze uurtjes terecht voor alle zwemtechnische vragen, let op het is geen 1-1 les! Je kunt ook kennis maken met de SeaScooter.


oefenuurtje 3

Vakantie:
Zwemschool Kablau is gesloten gedurende de:

  • Herfstvakantie
  • Kerstvakantie

gesloten-wegens-zomervakantie

In de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomervakantie gaan de lessen wel gewoon door. De zwemlessen zijn dan niet zoals je van ons gewend bent in de middag, maar alle lessen worden dan verschoven naar de ochtend. Enkele weken voor de vakantie zal het zomerrooster bekend gemaakt worden.

Daarnaast is natuurlijk in de zomervakantie de mogelijkheid om gebruik te maken van turbo A, B en/of C. Meer informatie over deze vorm van zwemles vind je onder het kopje zwemles Turbozwemmen A of Turbozwemmen B en/of C.

  • logosbb
  • Zwemonderwijs Nederland