header2
Home>Activiteiten

Activiteiten

Binnen Zwemschool Kablau vinden wij het leuk om voor de kinderen soms wat extra activiteiten te doen. We hebben natuurlijk al de mogelijkheid om met je ouders naar de extra oefenuurtjes te komen, maar om jullie nog wat extra’s te bieden hebben wij ook verschillende activiteiten.

Zeemeermin/ Sea Scooter en Snorkel Kinderzwemfeestjes

Zwemschool Kablau biedt u de mogelijkheid om van de verjaardag van uw kind een echt groots waterfeest te maken. Dit organiseren wij in samenwerking met Parc Spelderholt

zwemfeestjeIn de ontvangsthal van het zwembad zullen wat tafels versierd zijn, zodat er een echte kids ruimte ontstaat. We zullen dan beginnen met een ontvangst onder het genot van een beker ranja waarna het feest natuurlijk als eerst begint met het uitpakken van de cadeaus onder luid gezang van de vriendjes & vriendinnetjes.

Er bestaat de mogelijkheid om in deze kidsruimte eventueel zelf meegenomen taart te nuttigen, geef dit echter wel even van te voren aan dan zullen wij zorgen dat er ook bordjes en bestek aanwezig is.

Hierna kan de zwemkleding aangetrokken worden en kunnen de kinderen onder leiding en toezicht van één of twee van onze zweminstructeurs  een les krijgen na keuze heerlijk ca. 1,25 uur waterpret beleven. Bij ons kun je samen met je vriendjes & vriendinnetjes allerlei leuke waterspelletjes doen denk bijvoorbeeld aan mat lopen, waterbingo, Zeemeermin, snorkelen of de Sea Scooter
zwemfeestje
In de pauze word er nog een beker ranja met een lekker snoepje genuttigd, aangezien de kinderen vaak niet uit het water weg te halen zijn gebeurd dit lekker op de badrand. Zodat ze geen minuut van het zwemplezier hoeven te missen.

Natuurlijk is er voor de begeleidende ouders een heerlijke warme kop koffie/thee te verkrijgen bij het restaurant van het zwembad. Indien u zelf mee wilt naar het water dan is dit mogelijk maar wij zijn als Zwemschool Kablau ook in staat om het volledige kinderfeestje in het water van u over te nemen.

Een standaard kinderfeestje duurt ca 1,5 uur. Dit is dus inclusief ontvangst in de kidsruimte, het wateravontuur en 2 glazen ranja en een snoepje.

De kinderfeestjes kunnen in overleg op de zaterdagmiddag & zondagmiddag plaatsvinden.

Indien u zelf allerlei voorstellen heeft kunt u dit natuurlijk met ons bespreken, en kinderfeestje word op maat samen gesteld om zo dichtmogelijk bij de wensen van de ouders/het kind in de buurt te kunnen komen.  De hoeveelheid zweminstructeurs is afhankelijk van de groepsgrootte van het kinderfeestje.

Wij kunnen het kinderfeestje op de volgende manieren uitbreiden:

  • Duur van 1,5 tot maximaal 3 uur
  • extra glazen drinken, of ander drinken zoals cola/sinas/appelsap etc
  • afsluiten met een bord friet en een snack
  • een persoonlijke verjaardagstaart georganiseerd door Zwemschool Kablau

Voor meer informatie, beschikbaarheid of de prijs kunt u contact opnemen met Jeannette Kablau, haar gegevens staan onder het kopje contact.

Kinderdisco

De doelstelling is om 2x per kalenderjaar een kinderdisco te organiseren. We doen dan alle lampen uit en hebben leuke gekleurde lichten en natuurlijk niet te vergeten heerlijke muziek. Zo kun je op een leuke manier genieten van allerlei leuke activiteiten in het water.

Vind jij het leuk om samen met je vriendjes,vriendinnetjes,broertje en/of zusje te komen zwemmen kom dan naar ons eerst volgende discozwemmen!

kinderdisco 1 kinderdisco 2

 

 

 

 

 

 

 

Pasen

PasenOmdat er natuurlijk niets leukers is dan paaseieren zoeken hebben wij ook rondom het zwembad verschillende eieren verstopt. En misschien is de paashaas ook wel zo creatief geweest om er wat in het zwembad te verstoppen wie weet. Om ook dit geweldige en gezellige feest niet aan onze zwemschool voorbij te laten gaan organiseren we jaarlijks een paasfeest. De invulling van dit feest is ieder jaar weer anders, dus daar kunnen we niet teveel over vertellen, maar dat het een leuk en vrolijk spektakel voor uw kind is dat is een ding wat zeker is. Tegen de tijd dat de paasdagen weer voor de deur staan krijgt u vanzelf via onze website of de nieuwsbrief de desbetreffende informatie.

 

Sinterklaasfeest

Het kinderfeest van het jaar, zo ook bij Zwemschool Kablau! We kunnen dit feest natuurlijk niet aan onze zwembaden voorbij laten gaan. Kinderen zijn natuurlijk bij ons ook in de mogelijkheid om 1x hun schoen te komen zetten en als we geluk hebben komt ook sinterklaas langs om de kinderen van Zwemschool Kablau te verwennen. Daarnaast hebben we ook altijd 1 dag helemaal in het teken van Sinterklaas. Hoe dat dit jaar er uit zal gaan zien dat houden we nog even voor ons, maar hou onze website en/of nieuwsbrief goed in de gaten!

sinterklaas 3 sinterklaas 2

  • logosbb
  • ZONlogo-klein