banner-activiteiten-001
Home>Activiteiten

Activiteiten

Binnen Zwemschool Kablau vinden wij het leuk om voor de kinderen soms wat extra activiteiten te doen. We hebben natuurlijk al de mogelijkheid om met je ouders naar de extra oefenuurtjes te komen, maar om jullie nog wat extra’s te bieden hebben wij ook verschillende activiteiten.

Zeemeermin/ Sea Scooter en Snorkel Kinderzwemfeestjes

Zwemschool Kablau biedt u de mogelijkheid om van de verjaardag van uw kind een echt groots waterfeest te maken. Dit organiseren wij in samenwerking met Parc Spelderholt

In de ontvangsthal van het zwembad zullen wat tafels versierd zijn, zodat er een echte kids ruimte ontstaat. We zullen dan beginnen met een ontvangst onder het genot van een beker ranja waarna het feest natuurlijk als eerst begint met het uitpakken van de cadeaus onder luid gezang van de vriendjes & vriendinnetjes.

Hierna kan de zwemkleding aangetrokken worden! Een standaard kinderfeestje duurt 60 min, dit is incl een uur zeemeermin, seascooter of snorkelles. Bij ons kun je samen met je vriendjes & vriendinnetjes allerlei leuke waterspelletjes doen denk bijvoorbeeld aan mat lopen, waterbingo, Zeemeermin, snorkelen of de Sea Scooter
zwemfeestje
In de pauze een beker ranja klaar met wat lekkers, aangezien de kinderen vaak niet uit het water weg te halen zijn gebeurd dit lekker op de badrand. Zodat ze geen minuut van het zwemplezier hoeven te missen.

Natuurlijk is er voor de begeleidende ouders een heerlijke warme kop koffie/thee te verkrijgen bij het restaurant van het zwembad. Indien u zelf mee wilt naar het water dan is dit mogelijk maar wij zijn als Zwemschool Kablau ook in staat om het volledige kinderfeestje in het water van u over te nemen.

Een standaard kinderfeestje duurt ca 60 minuten. Dit is dus inclusief ontvangst in de kidsruimte, het wateravontuur en een  glas ranja en een snoepje. Uiteraard is eer ook een cadeautje voor de jarige en een certificaat voor alle deelnemers. Achteraf krijgt iedereen nog een kaartje mee naar huis om een ander keer een extra les te komen volgen.

Ook is er de mogelijkheid om krulfrietjes met verschillende snacks sausjes en appelmoes te nuttigen.

De kinderfeestjes kunnen in overleg op de zaterdagmiddag & vrijdagavond plaatsvinden.

Indien u zelf allerlei voorstellen heeft kunt u dit natuurlijk met ons bespreken, en kinderfeestje word op maat samen gesteld om zo dichtmogelijk bij de wensen van de ouders/het kind in de buurt te kunnen komen.  De hoeveelheid zweminstructeurs is afhankelijk van de groepsgrootte van het kinderfeestje.

Voor meer informatie, beschikbaarheid of de prijs kunt u contact opnemen met Jeannette Kablau, haar gegevens staan onder het kopje contact.

Kinderdisco

De doelstelling is om 2x per kalenderjaar een kinderdisco te organiseren. We doen dan alle lampen uit en hebben leuke gekleurde lichten en natuurlijk niet te vergeten heerlijke muziek. Zo kun je op een leuke manier genieten van allerlei leuke activiteiten in het water.

Vind jij het leuk om samen met je vriendjes,vriendinnetjes,broertje en/of zusje te komen zwemmen kom dan naar ons eerst volgende discozwemmen!

kinderdisco 1 kinderdisco 2

Oefenuurtje

Sinterklaasfeest

Het kinderfeest van het jaar, zo ook bij Zwemschool Kablau! We kunnen dit feest natuurlijk niet aan onze zwembaden voorbij laten gaan. Kinderen zijn natuurlijk bij ons ook in de mogelijkheid om 1x hun schoen te komen zetten en als we geluk hebben komt ook sinterklaas langs om de kinderen van Zwemschool Kablau te verwennen. Daarnaast hebben we ook altijd 1 dag helemaal in het teken van Sinterklaas. Hoe dat dit jaar er uit zal gaan zien dat houden we nog even voor ons, maar hou onze website en/of nieuwsbrief goed in de gaten!

sinterklaas 3 sinterklaas 2

  • logosbb
  • Zwemonderwijs Nederland