Privé en Duoles
Home>Zwemlessen>Privé en duo

Privé en duo

Privé of Duo zwemlessen

Zwemschool Kablau kan privé of duo zwemlessen aanbieden. Deze manier van zwemles is vooral goed voor kinderen en/of volwassenen die net wat extra aandacht nodig hebben. Het voordeel van duo kan zijn dat broer en zus bijvoorbeeld samen kunnen lessen. Een ander belangrijk voordeel is dat kinderen tijdens de zwemles van elkaar kunnen leren.

Tevens is het financieel aantrekkelijker om in duo’s te lessen dan 1 op 1 zwemlessen.

Extra mogelijkheid: Indien u beschikt over een eigen zwembad bestaat binnen Zwemschool Kablau de mogelijkheid om thuis in uw eigen zwembad te lessen. Het voordeel hiervan is dat u, uw kind/kinderen al vertrouwd zijn met de omgeving.

Wat is het?

U of uw kind krijgt inhoudelijk hetzelfde aangeboden als bij de reguliere ABC zwemlessen, met het verschil dat er niet in groep maar in duo of privévorm les wordt gegeven waardoor er nog meer tijd voor uzelf of uw kind/kinderen is.

  • Kinderen en of volwassenen leren watervrij te zijn.
  • Drijven, zweven en zinken.
  • Op allerlei manieren te water gaan, zich onder water oriënteren, draaien om lengte- en breedteas,voortbewegen middels schoolslag, rugslag borstcrawl en rugcrawl,
  • Survivaltechnieken en watertrappen.

Voor wie is het geschikt?
Dit is in principe geschikt voor alle kinderen & volwassenen. Echter wanneer uw kind iets meer aandacht nodig heeft door bijvoorbeeld een lichamelijke/geestelijke beperking dan kan deze manier van zwemles de uitkomst bieden. De minimale leeftijd die wij aanhouden bij kinderen is 3 jaar.

Wanneer zijn deze zwemlessen?
Deze zwemlessen worden gegeven in Parc Spelderholt op:
maandag 15.00 – 18.45 uur, dinsdag 15.00 -18.00 uur, woensdag 13.00 – 18.30 uur, donderdag 15.00 – 19.00 uur, vrijdag 14.00 – 18:15 uur en zondag van 8.00 – 13:00 uur.

Voor andere tijden kunt u altijd contact met ons opnemen.

  • logosbb
  • Zwemonderwijs Nederland