1. Hoe kan ik mijn kind afmelden voor de zwemles of extra zwemlessen volgen? - Zwemschool Kablau
Home>FAQ>1. Hoe kan ik mijn kind afmelden voor de zwemles of extra zwemlessen volgen?

1. Hoe kan ik mijn kind afmelden voor de zwemles of extra zwemlessen volgen?

Het is belangrijk dat uw kind zoveel mogelijk de lessen in de eigen lesgroep volgt. De kinderen zijn gewend aan deze groepssamenstelling en aan de instructeur. Daarnaast kent de vaste instructeur uw kind het beste en kan hij/zij de les precies op uw kind afstemmen.

Afmelden
Mocht het voorkomen dat u uw afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u vriendelijk dit op maandag, woensdag & donderdag voor 11.00 uur door te geven. Op dinsdag, vrijdag & zondag moet de afmelding al voor 07.00 uur te gebeuren dit kan middels de knop afmelden op deze website.
Bent u niet op tijd met de afmelding van de zwemles dan kunnen wij hier helaas geen uitzondering op maken en zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Zoals op de website al eerder aangegeven; Heeft u een 10 weken leskaart en heeft uw kind de zwemles gemist, zonder tijdig te hebben afgemeld, dan kost u dit een strip van de gemiste week & een extra strip. Echter heeft u tijdig afgemeld, dan bent u wel een strip kwijt voor de desbetreffende week.

Extra zwemlessen
Voor de mensen met een all-in pakket bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend extra zwemlessen in te plannen voor uw kind. Dit kan door te reageren op de vrijgekomen plekken via Facebook. U heeft tenslotte al het hele zwempakket afgekocht. Het kan hierdoor voorkomen dat uw kind wel 2-5x per week zwemles heeft. Voor de mensen met een zwemkaart worden iedere keer extra zwemmen extra zwemlessen in rekening gebracht, iedere zwemles is tenslotte een knip.

  • logosbb
  • Zwemonderwijs Nederland