Opa en Oma - Zwemschool Kablau
Home>Ervaringen>Opa en Oma

Opa en Oma

Zwemschool Kablau is voor kinderen echt een goede keus!

Een broertje en een zusje gaan op zwemles. Twee kinderen met hun eigen verhaal………

Ze zijn allebei behoorlijk watervrij, maar daardoor ook erg speels. Luisteren naar regeltjes zit niet zo in hun systeem. Maar wat fijn dat Jeannette zoveel geduld en discipline in haar bezit heeft. Door hen steeds maar weer op een ontspannen manier de regels voor te houden bleef de zwemles voor de kinderen een leuke bezigheid, want de kinderen stonden centraal!!! Zelfs een verjaardagskaartje werd er gestuurd.
En wat heerlijk om maar met twee andere kindjes te kunnen lessen en als het even nodig was met een andere juf.

Zo vloog ook voor opa en oma, die met hen kwamen, de tijd van het wachten voorbij zonder dat ze er erg in hadden.

De ambiance van zowel het Spelderholt in Beekbergen als van Landal Miggelenberg in Hoenderloo droegen daartoe bij. De communicatie met Jeannette verliep ook altijd zeer voorspoedig, zodat er geen misverstanden waren!

En wat waren die twee kinderen blij dat ze afgelopen zaterdag hun eerste echte “diploma” vast konden houden en een medaille omgehangen kregen. En dat afzwemmen, wat was dat ook een feest! Weer stonden de kinderen centraal! Niks reclame of grote praatjes, de kinderen en uitleg over het programma dat was wat telde. Zelfs voor ieder kind een passend cadeau na afloop, waar vind je dat nog meer? Ook nog een kop koffie voor het aanwezige “publiek”, dit alles verzorgd door niemand anders dan Jeannette!

Zoals ze zelf tijdens de lessen de kinderen een toppertje/kanjer noemt willen wij nu Jeannette (met haar team) van zwemschool Kablau even in het zonnetje zetten: Jeannette je bent een echte topper! Hartelijk bedankt voor de fijne tijd die onze twee lieverdjes bij jou op de zwemschool hebben gehad!

Wij wensen je veel succes in de toekomst. Een dankbare opa en oma.

  • logosbb
  • Zwemonderwijs Nederland