Fatma en Rob Kruis - Zwemschool Kablau
Home>Ervaringen>Fatma en Rob Kruis

Fatma en Rob Kruis

Onze eerste kennismaking met Jeannette Kablau was op dinsdag 5 juli 2011 en eveneens tegelijkertijd onze intake voor een turbo zwemles A voor onze zoon Leon Kruis, die op dat moment net 4,5 jaar jong was.

Wij zijn toentertijd bij haar terecht gekomen via een wijkblad en het was afwachten of het ons wat zou lijken.

Wij kunnen u en anderen ervan verzekeren dat we tot op de dag van vandaag laaiend enthousiast over haar en haar zwemlessen zijn geweest en nog steeds zijn. Niet alleen naar onze zoon zoon toe, maar ook de lessen die zij met andere kinderen had.

Daarom stuur ik hierbij ook als eerste onze tweede zwemles op. Ik kon mijn ogen nauwelijks geloven. Mijn kind van 4, die absoluut niet kon zwemmen kon de volgende dag al drijven op zijn rug en later op zijn buik en iedere les weer iets nieuws onder de knie had. Na 2 weken kon hij al op zijn rug zwemmen. Leon heeft toen 5 dagen in de week (5,5 weken), waarbij de tijden in goed overleg werden afgesproken een half uur tot een uur zwemles gekregen. Wat geresulteerd heeft in een zwemdiploma A binnen 6 weken. Iedere les hebben wij onze ogen uitgekeken. We mochten bij alle zwemlessen er bij zijn. Iedere minuut was welbesteed aan ons kleine manneke. Ze heeft het met vol enthousiasme gedaan en iedere keer weer keer op keer is hier niets aan veranderd. Echt met hart en ziel heeft zij zich hier helemaal aan ontleend. Als ik met 1 woord zou zeggen geniaal, zou ik haar nog te kort doen. 4 maand later (nog voor zijn 5e verjaardag) heeft hij voor zijn B diploma mogen afzwemmen en is hij momenteel bezig met zijn C diploma en zoals het er naar uitziet gaat het niet lang meer duren heeft hij ook deze diploma op zak.

Wat ons ook verbaasd heeft, is dat zij het iedere keer weer presteert, dat onze zoon iedere les weer iets nieuws leerde.

Zowel fysiek als geestelijk heeft het ons kind goed gedaan. Zo heeft hij in deze tussen tijd een goede conditie opgebouwd, maar ook een groot zelfvertrouwen opgebouwd. Daarnaast hebben wij natuurlijk als hele trotse ouders ontzettend genoten van ieder moment, die wij hebben mogen mee maken. En niet te vergeten 1 zorg minder, wij kunnen nu met heel veel plezier met ons gezin gaan zwemmen.

Kort gezegd Jeannette is super en we zijn haar heel dankbaar.

  • logosbb
  • Zwemonderwijs Nederland