zwemschool-kablau-0872
Home>Zwemlessen>Ouder & Kind

Ouder & Kind

IMG_2653Wie wil dat nou niet een heerlijk ontspannen moment samen met je kind. Kom dan eens naar onze ouder & kind zwemles. Deze les is een heerlijk moment om samen te genieten en alle aandacht te richten op je kind. Bovendien is het ook heel goed om je kind zich veilig en vertrouwd te laten voelen in het water waardoor het gemakkelijker leert zwemmen op latere leeftijd. Als je kind 3 maanden of ouder is, kunnen jullie samen komen genieten in het zwembad.

Leeftijdsgroepen

Wij werken niet met leeftijdsgroepen bij ons is iedereen IMG_2643welkom en we differentiëren per ouder & kind.
Zo krijgt iedereen op het gewenste niveau les en kan je toch samen met je vriendin en haar kindje komen lessen ondanks dat jullie kinderen niet in de zelfde leeftijd hebben.

Bij de allerkleinsten ligt het accent op plezier maken met de ouder en op verschillende manieren door het water bewegen. De lessen bestaan uit spetteren, zwieren, zingen, drijven en onder water gaan.

Bij 2- en 3 jarigen ligt het accent op watervrij worden, waarbij alle basiselementen aan de orde komen, zoals onderwatergaan, drijven en voortbewegen.

Familiezwemmen
Kom tijdens onze oefenuurtjes gezellig met het hele gezin zwemmen. Ook opa’s en oma’s, tantes en ooms kunnen gezellig meedoen met het familiezwemmen. Voor meer informatie kijk onder het kopje oefenuurtjes.

Wil je meer weten over het ouder & kind zwemmen neem dan contact op met ons via ons contactformulier.

IMG_2654

  • logosbb
  • ZONlogo-klein