Zwemschool Kablau heeft een eigen mascotte, wij stellen Sammy nu aan je voor! - Zwemschool Kablau
Home>Nieuws>Zwemschool Kablau heeft een eigen mascotte, wij stellen Sammy nu aan je voor!

Zwemschool Kablau heeft een eigen mascotte, wij stellen Sammy nu aan je voor!

Hallo  zwemvriendjes en zwemvriendinnetjes van me.

Ik en Sammy en ik ga net als jullie naar de zwemlessen. Mijn moeder Sally brengt me en mama kijkt 2x per maand hoe goed ik het doe tijdens de zwemlessen. Ik vond het in het begin ook heeeeeel spannend, maar omdat de meesters en juffen zo lief voor mijn zijn geweest vind ik het nu niet meer zo eng.
Ik durf zelfs al door het gat, terwijl ik eerst helemaal niet met mijn hoofd onder water durfde!

Af en toe krijgen we ook stickers aan het eind van de zwemles, welke ik op mijn sticker poster kan plakken, inmiddels heb ik al best veel stickers.

Wat ik altijd erg leuk vind om te doen tijdens het zwemmen is over de mat lopen & appeltjes plukken, ik heb iedere keer een hele mand vol! Soms gaan we ook nog paardje rijden, dan moet ik heel snel fietsen met mijn benen, dit vind ik nog best wel vermoeiend.  Helemaal als we tikkertje doen op het paard, dan moet ik ook nog zorgen dat ik uit de buurt blijf van de tikker!

Mama is ook heel trots op mij, in de auto zegt ze vaak “ wat heb jij weer goed je best gedaan, ik ben trots op je!”

Met het afzwemmen was mijn hele familie aanwezig in het zwembad, dit vond ik natuurlijk wel erg spannend want iedereen keek naar mij, maar gelukkig ging het zo goed. Aan het einde van de zwemles kreeg ik mijn A Diploma, en daar zat zelfs een medaille bij.

Ik vind het zo leuk dat ik nog even door ga voor mijn andere diploma’s, ik wil ze natuurlijk allemaal!
Je hoeft echt niet bang te zijn voor de zwemlessen, je hoeft helemaal niets en bijna alles mag. Zullen wij samen gaan zwemmen voor ons (volgende) zwemdiploma?

Zie ik je snel in het zwembad?

Een dikke knuffel van Sammy!

  • logosbb
  • ZONlogo-klein