Familie Merfol de wijde wereld in. - Zwemschool Kablau
Home>Nieuws>Familie Merfol de wijde wereld in.

Familie Merfol de wijde wereld in.

Volgende week is het dan zover. Dan zal Chelsea haar nieuwe avontuur beginnen aan de andere kant van de oceaan.

 

Voor de familie Merfol staat hun hele leven al in het teken van sporten sporten en natuurlijk was er nog ergens een gaatje vrij om te werken.

Niet alleen voor Chelsea is de droom om de top te behalen, maar ook voor Delano. Delano is nu in de bloei van zijn ontwikkeling, en maak ook enorme stappen bij zijn huidige club SSS gevestigd in Barneveld.

Zelf heeft hij vooral het afgelopen jaar avonturen beleeft die niemand meer van hem af kan pakken. Zo heeft Delano bij de selectie van het Nederlands team gezeten U17. Hij heeft ook zijn punten kunnen spelen in de eredivisie ( het hoogste niveau in Nederland ). Delano mag en kan dan ook zeggen dat hij komend seizoen deel uit zal gaan maken van het eredivisie team.

Er zal daarom veel veranderen in en om het zwembad. Chelsea zal niet meer te zien zijn in het zwembad op vrijdag en Delano niet meer op Woensdag.

Maar de liefde voor de zwemschool verdwijnt niet, wanneer Chelsea weer voor een aantal weken in Nederland is zal zei proberen weer een aantal uren zwemles te geven voor Delano geld het zelfde hij zegt: ” Wanneer ik vrij ben wil ik met alle liefde nog zwemles komen geven.

Wij van Zwemschool Kablau zijn niet alleen trots op deze twee topsporter, maar wij mogen zeggen dat wij een top team hebben!

  • logosbb
  • ZONlogo-klein